Október 23 szállás- töltődjön fel wellness szállodában!

A nyári hónapokban gyakran megfordulunk gyógyfürdőkben, ahol rendszeresen találkozunk a wellness szolgáltatások lehetőségével. Köszönhetően az országszerte számos helyen megtalálható élményfürdőknek és gyógyfürdő komplexumoknak, ma már az év bármely hónapjában hódolhatunk a víz közelsége, valamint a különféle wellness szolgáltatások nyújtotta feltöltődésnek. Érdemes
ezt akkor is szem előtt tartani, ha október 23 szállás lehetőségei között keresgélünk, hiszen a legtöbb hotel már nem csak minőségi vendéglátással és igényes szobákkal várja a vendégeket, hanem a wellness sem hiányozhat a szolgáltatások közül.

wellness hétvége október

Mindennapjainkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a testi és lelki egészség megőrzéséért igenis tenni kell, különben a túlhajszoltság, a rendszertelen életmód egy idő után biztosan rányomják bélyegüket az egészségi állapotra. A wellness szolgáltatások igénybevételével
sem más a cél, mint az új energiákkal való feltöltődés, a lazítás, az aktív és a passzív pihenés beiktatása életünkbe, akár csak néhány nap erejéig is. Az utisugo.hu szakemberei október 23 szállás kapcsán is azt javasolják, hogy célszerű időben foglalni, ugyanis a hosszú hétvége rendkívül kedvelt az utazni vágyók körében. Lássuk, milyen wellness szolgáltatásokat nem szabad kihagynunk akkor, ha maximálisan kihasználnánk a wellness szállodákban a rendelkezésünkre álló lehetőségeket!

Masszázs a test és a lélek kényeztetéséért

A masszázs története több évezredes múltra tekint vissza, és már az ókori kultúrákban is használták a külső
és a belső egészség megőrzésére, helyreállítására. Kiválóan alkalmas a stressz oldására, az ízületi-, és izomfájdalmak kezelésére, de a szervezet méregtelenítési folyamatai is felgyorsíthatóak segítségével. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg az értékes hatóanyagokban gazdag olajok és masszázskrémek használatáról, melyek a bőr szépségéhez is hozzájárulnak. Aromaterápiával kiegészítve a lélek is hálás lesz a gondoskodásért.

Fogyás és szépülés szauna segítségével

A wellness szállodákban már kivétel nélkül megtalálhatóak különféle szauna típusok, melyek ellazítanak, segítenek a bőr megszépítésében, a méregtelenítésben, sőt, a fogyás is felgyorsítható rendszeres szaunázással. Az infraszauna kifejezetten
azoknak ajánlott, akik nem szeretik a finn szauna magasabb hőmérsékletét, ráadásul itt sokszor fény-, és hanghatásokkal is fokozni szokták az élményt.

Szépségápolás és súlycsökkentés

Nem ritka, hogy a wellness szállodákban a kozmetikai kezelések mellett testkezelések is rendelkezésünkre állnak. Ezeknek köszönhetően akár több centiméterrel karcsúsodva térhetünk haza a három napos hétvége, vagy egy hosszabb pihenés után. Október 23 szállás foglalás kapcsán tehát érdemes úgy választani helyszínt, hogy ott teljes körű szolgáltatásokat vehessünk igénybe a szépülés és a fogyás elősegítésének terén is.

Víz és wellness

Gyakran találkozni olyan komplexumokkal, ahol a wellness szállodák kifejezetten
fürdők mellé épültek. Érdemes kihasználni a víz közelsége nyújtotta élményeket is, ugyanis legyen szó egy hosszas gyógyfürdőzésről, vagy az egész testet kíméletesen átmozgató úszásról, új emberként térhetünk haza a pihenésből. Kipróbálhatjuk az aqua fitness névre keresztelt mozgásformát, de az élményelemekkel teli medencékben is tölthetjük időnket.

Aktív kikapcsolódás a lovaglástól a természetjárásig

Október 23 szállás lehetőségei között szép számmal megtalálhatóak olyanok is, melyek környékén alkalom nyílik az aktív pihenésre. Legyen szó lovaglásról, teniszről, a környék látnivalóinak felkereséséről, vagy a sokak által kedvelt squash és bowling nyújtotta élményekről, a lényeg az, hogy a passzív
pihenés mellett az aktív kikapcsolódás nyújtotta feltöltődés is helyet kapjon a hosszú hétvége programajánlatai között.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.