Hogy válasszunk fürdőruhát?

A fürdőzés élményének ma már nem csak a nyári hónapokban hódolhatunk, hiszen fedett élményfürdők és wellness szállodák sora kínálja szolgáltatásait. A napozás azonban kétségtelenül csak a tavasztól őszig terjedő időszakban kínálkozik a napfürdőzés szerelmeseinek. Legyen szó Valentin-napi wellnessről, vagy a régóta várt nyaralásról, néhány szett megfelelő színnel, szabással és kialakítással bíró fürdőruha egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat. A lascana.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen teszik le a voksot az internetes fürdőruha vásárlás mellett.

lascana fürdőruhák

(kép forrása: otto.hu)

Fürdőruha választás alaknak megfelelően

A fürdőruhában való megjelenés sok nő számára okoz gondot, hiszen ez az a szett, amely bizony megmutatja a teljes alakot. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne találhatnánk meg azt a típust, mely minden szempontból előnyös számunkra. A gyártók gondolnak a karcsúbbakra, a teltebbekre, és igyekeznek úgy összeállítani kínálatukat, hogy minden nő magabiztosan érezhesse magát a strandon, vagy az uszodában. A push-up melltartók nagy segítséget jelentenek azok számára, akik elégedetlenek kebleik méretével, a tankini pedig a csípő-, és a deréktájon takar jótékonyan. A bikinik tökéletes választásnak bizonyulnak napozáshoz, fürdőzéshez, úszáshoz, de ha az egyrészes fürdőruha mellett tenné le a voksot, akkor sem kell lemondania a csinos, nőies darabokról.

Egy-, vagy kétrészest válasszunk?

Az első kérdés, ami fel szokott merülni fürdőruha vásárlás alkalmával, az az, hogy a klasszikus bikini fazon, vagy a többet takaró egyrészes legyen az idei kedvenc. Akik szívesen napoznak, és szeretnék megmutatni alakjukat, számukra mindenképpen a bikini ajánlott. Vannak, akik úszáshoz kényelmesebbnek érzik az egyrészest, ám érdemes tudnia, hogy a jól megválasztott bikiniben sem okozhat gondot a testmozgás. Fontos, hogy a melltartó méretben tökéletesen passzoljon, ez garantálja a biztos tartást. Egyébként az egyrészes fürdőruha is reneszánszát éli, s a gyártók igyekeznek úgy összeállítani kínálatukat, hogy az egyrészes is nőies, az alakra tökéletesen illeszkedő legyen.

Színek és minták játéka

Fürdőruha kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a választott stílus. A területre korántsem igaz, hogy csak a klasszikus fekete karcsúsítana. A keblek környékén az apró minták, a pöttyök és megfelelő szabásvonal akár több mérettel nagyobbnak mutathatják a kebleket. Fontos a megfelelő tartás, a push-up töretlen népszerűségnek örvend. Nincs ez másként a csípő és a popsi tájékán sem. A csíkos, alkatnak megfelelő szabásvonal formássá varázsolja a popsit, és a csípő nőies vonalát is kiemeli. Fürdőruha vásárlás alkalmával tehát mindig törekedjünk arra, hogy egyéni adottságainkat is szem előtt tartsuk.

Kiegészítők strandoláshoz, úszáshoz

Miként a legtöbb szezonális, alkalmanként használt szett esetében, úgy a fürdőruhákhoz is érdemes a megfelelő kiegészítőket beszerezni. Egy trendi strandtáskával divatos lehet megjelenése a tengerparton, vagy a közeli strandon is. Ha szívesen úszik szabadidejében, akkor az uszodalátogatásokhoz egy nőies sporttáska dukál. A fürdőzéssel töltött időben nem árt, ha egy könnyen felvehető, lenge, nyárias ruhadarab is velünk van, melyet egy könnyű nyári zápor, vagy az elmaradhatatlan hekk rendelés során felkaphatunk.

Online olcsóbb a vásárlás!

A világháló kínálta kényelmet nem csak szórakozás, szabadidő, kapcsolattartás, vagy munka során érdemes kihasználni, hanem akkor is, ha vásárlásról van szó. Minőségi fürdőruhákat és strand-kiegészítőket rendelhetünk meg online, a mérettáblázat segítségével pedig biztonsággal választhatjuk ki az alakunknak és méreteinknek megfelelő darabokat.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.