Hiánypótló webes szakkönyv kezdőknek

Sokan szeretnének saját honlapot vállalkozásuk népszerűsítésére, megismertetésére. Azt is tudják, hogy a WordPress az egyik legjobb tartalomkezelő rendszer, aránylag egyszerű kezelőfelülettel, felhasználóbarát megjelenéssel stb. Nehéz azonban konkrét segítség, útmutató nélkül kialakítani egy jó weblapot, sokan feladják az első lépések után.

wp kezdőEzen állapotot hivatott megszüntetni a Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve, amely „kézen fogja” az olvasót, lépésről-lépésre elmagyarázza, megmutatja, hogyan kell létrehozni egy WordPress alapú weboldalt, miként lehet alakítani, testre szabni azt.
Betekintést nyerünk a CMS-ek (Content Management System), vagy más szóval tatalomkezelő rendszerek világába, és olyan fogalmak válnak ismertté számunkra, mint az ftp, domain név, tárhely.

Miután megismertük az FTP-t, megtudjuk, miként lehet adatokat, fileokat feltölteni a szerverre, amely helyet ad az oldalunknak. Segítséget kapunk a domain név választáshoz, aminek tükröznie kell cégünk tevékenységét, ugyanakkor
az is nyilvánvalóvá válik, hogy milyen tárhelyre lesz szükségünk.

A könyv segítségével megismerkedhetünk a WordPress adminisztrációs felületével, letisztul előttünk, hogy miként kell a főbb beállításokat elvégezni, szöveget, képet, videót feltölteni, a külső megjelenést meghatározni és beállítani.
Megtudhatjuk azt is, hogy hogyan kell telepíteni a programot, milyen sablonok közül válogathatunk, milyen bővítmények segítik munkánkat.

Olyan ismeretekre teszünk szert a könyv lapozása közben, amelyekkel bátran nekiláthatunk online vállalkozásunk weboldalának létrehozásához. Magabiztosan fogjuk kialakítani, később frissíteni, fejleszteni oldalunkat, honlapkészítő karbantartó cég szolgáltatásainak igénybe vétele
nélkül.

Ha mégsem vállalkoznánk önállóan a fordulhatunk bizalommal a könyv szerzőjének vállalkozásához, ahol gyorsan elkészítik a keresőoptimalizált weboldalunkat.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.